POWER OF NATURE

Червена боровинка (Уринарен тракт)

 

 

Червена боровинка

Червената боровинка е супер храна с многобройни благоприятни свойства за организма, но най-вече позната и използвана при проблеми, свързани с пикочните пътища. Червената боровинка е богата на проантоцианидини, които имат антибактериално действие. Екстрактът от тази супер храна се използва като хранителна добавка за спомагане при проблеми с рецидивиращ цистит. Червена боровинка на Power of Nature съдържа Cranmax (воден екстракт от сърцевината на плода). Cranmax е с клинично доказано действие и усвояване от организма. Cranmax есилно концентриран, като 1 кг от него се равнява на 34 килограма плод от червена боровинка. T.е. за нужната дневна доза от 500mg, са били използвани 17 грама плодове.

Действието на Cranmax е доказано с 3 клинични проучвания.

Хранителната добавка на Power of Nature – Червена боровинка има благоприятно действие при:
-  Инфекции на пикочните пътища
-  Цистит, рецидивиращ цистит

Указания за употреба: Приемайте по 1 разтворима таблетка на ден в чаша вода, препоръчително преди хранене, като добавка към хранителния режим.
Не съдържа консерванти, глутен и лактоза.

Продуктът е подходящ за вегетарианци и вегани.
Съдържание: 20 разтворими таблетки
Всяка таблетка съдържа:

 

Активни вещества в
една таблетка
  Концентрация в една таблетка
   

 

% ПДП*

Екстракт от червена боровинка, Cranmax® (Vaccinium Macrocarpon)

 0,500mg

 -

 Витамин C

 100mg

 125%

 

 

 

 

 

 

   *ПДП: Препоръчителен дневен прием


Състав: Лимонена киселина - регулатор на киселинността, натриев бикарбонат, аскорбинова киселина (Витамин С), екстракт от червена боровинка (Cranmax®), инулин, трикалциум фосфат, полиетиенгликол - глазиращ агент, аромат на касис, ацесулфам - подсладител, антоцианин - оцветител.

ВАЖНО: Затваряйте внимателно флакона след употреба. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Този продукт не е предназначен да предпазва или лекува човешките болести. Консултирайте се с Вашия личен лекар при бременност, кърмене, ако приемате лекарства или имате конкретен здравословен проблем. Съхранявайте на сухо, хладно място, недостъпно за деца.

Описание..
Червена боровинка 20 таб еферв.1005200321008654